PAGAMENT

Les compres de Projecte Berta Art es fan a través de la plataforma Paypal, sigui a través de la teva conta de Paypal o amb la teva targèta de crèdit. Considerem que és el sistema més segur, ja que les dades viatgen encriptades.

 

PACKAGING

Cada joia va protegida dins d’una capseta craft i un sobre de paper del mateix color. Si la comanda és un regal per més d’una persona pots indicar-ho com a comentari. Així rebràs el paquet amb dos sobres separats.

ENVIAMENT

Els enviaments, de moment, només són nacionals i els fem arribar per correu certificat. Així doncs, una vegada el paquet ha sigut enviat, us farem arribar un número de seguiment.

El temps de preparació de la comanda és de 1 a 2 dies i el temps d’enviament de 3 a 4 dies.

El preu per enviament és fixe i té un cost de 4,5€.

Si nececessites un enviament urgent posa’t en contacte amb nosaltres per conèixer les tarifes. projectebertaart@gmail.com

Si el comprador facilita una direcció errònia els costos derivats aniran a compte del comprador.

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

Si pel motiu que sigui vols realitzar un canvi o devolució hauràs de tenir en compte que disposes de 14 dies naturals des del moment que reps el paquet. Hauràs de fer-nos arribar el paquet en les mateixes condicions com l’has rebut, a través de correu certificat, i els costos d’enviament aniran a compte del comprador. Un cop ens arribi el paquet farem el corresponent reembolsament de la comanda, no dels costos d’enviament.

En cas que la devolució sigui per un defecte de la peça posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem una solució!